Dagelijks nieuws van Rorate op Facebook en Twitter

Voor het dagelijkse nieuws vanuit katholiek perspectief gaat u vanaf nu naar de Facebook-pagina of Twitter-account van Rorate. Daar delen we de meest interessante nieuwtjes van diverse Nederlandse, Vlaamse nieuwsbronnen. Van de berichten die nog op deze site verschijnen krijgt u - indien u geabonneerd bent - wekelijks een elektronische nieuwsbrief, in de nacht van zaterdag op zondag. Binnen afzienbare tijd zal deze pagina volledig worden herzien. 

Kevelaerslof in Denekamp ter ere van Maria

Kevelaerslof in Denekamp ter ere van Maria
DENEKAMP (RKnieuws.net) - Oktober is de Rozenkransmaand en dus Mariamaand. Daarom organiseert de Broederschap van Kevelaer zondag 3 oktober voor de vijfde keer een Marialof in de St. Nicolaaskerk in Denekamp.
Dit Kevelaerslof is de afsluiting van en een terugblik op de bedevaarten, die het afgelopen jaar naar Kevelaer zijn gehouden. Mensen die elkaar tijdens de bedevaart naar Kevelaer hebben ontmoet, kunnen napraten over hun ervaringen. Ook Mariavereerders, voor wie de gang naar Kevelaer te zwaar is, kunnen door het lof verbonden blijven met de bedevaartsplaats.

De plechtigheden waarin verschillende priesters uit Oost Twente voorgaan, beginnen om 15 uur. De broedermeesters van de Oost Twentse Bedevaart naar Kevelaer zullen met de vaandels in processie achter het Allerheiligste door de kerk trekken. De koren van de parochie Denekamp verlenen hun medewerking.

Voor vragen en/of inlichtingen kan men terecht bij Johan Paus, tel. 0546-68 12 24 of bij de plaatselijke Broedermeester/es.
 
 

 

Rorate Zoeken